УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

неділю, 3 квітня 2022 р.

ІНВЕСТИЦІЯ В МАЙБУТНЄ


Під час війни багатьом нашим співвітчизникам довелось стати біженцями – покинути рідну домівку, втратити роботу. Що робити далі зі своїм життям, як планувати подальше майбутнє? Одним з методів додати собі впевненності в завтрашньому дні, знайти внутрішню рівновагу – це зайняти себе справою – стати комусь корисним, волонтерити, а ще можна інвестувати свій час у нові знання: до вашої уваги круту добірку платформ з безкоштовними онлайн-курсами для саморозвитку та вдосконалення різних навичок від Happy Monday.
✸Кампстер — інтерактивна платформа для навчання онлайн пропонує безкоштовний доступ до 22 курсів із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, вивчення мов, копірайтингу та ін.
Креативна Практика — освітній майданчик, створений об’єднаними зусиллями креативної спільноти України, відкриває безкоштовний доступ до всіх своїх курсів до 3 квітня. Платформа пропонує курси з веб- та графічного дизайну, програмування, ведення стартапів.
Projector Humanitarium — соціогуманітарний факультет Projector Institute відкриває доступ до 12 відеокурсів про філософію, соціологію, мистецтвознавство, дизайн, літературу, рекламу тощо до перемоги України та на місяць після неї. Щоб отримати безкоштовний доступ, натискайте «придбати відеокурс», реєструйтеся, вказуйте в рядку «подарунковий код» промокод 0688-5072.
Coursera — ресурс з курсами та лекціями від більш ніж 200 провідних світових університетів та компаній. Багато з них можна пройти безкоштовно англійською або російською мовою після реєстрації. Також ЗВО та студентам з України компанія пропонує безкоштовні курси в Coursera for Campus. Щоб отримати до них доступ працівникам університетів або коледжів потрібно зареєструватися за посиланням.
Prometheus — ресурс з доступом до безкоштовних україномовних онлайн-курсів на різні теми від інформаційної гігієни до управління фінансами.
EdX — англомовна платформа з вивчення більш ніж 30 дисциплін. До кожного курсу можна вибрати опцію безкоштовного прослуховування з умовою обмеженого доступу до матеріалів.
Boosta Academy — онлайн-школа від IT-компанії Boosta пропонує усім охочим освоїти нову digital-професію на безкоштовних курсах. Обирайте один із чотирьох напрямів: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фриланс на платформі Fiverr. Отримати доступ до будь-якого з цих курсів можна, заповнивши Google-форму.
Фото: freepik.com

Немає коментарів:

Дописати коментар