УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 19 вересня 2018 р.

ЧИТАЄМО РАЗОМ – тиждень читання в бібліотеці

Щоденник читацького марафону «Я ЛЮБЛЮ БІБЛІОТЕКУ» з ЗСШ № 182.
День 1. Під час презентації поетичної студії «Чарівна магія рідної мови» Павло Браницький залучив дітей до секретів поетичної майстерності, створив експромт-театр по казкам Ганса Андерсена і пройшов пісенними стежками героїчного минулого українського козацтва, за власноруч написаною книгою «Козацькі бувальщини».
 








День 2. Ігровий майданчик, літературна вітальня і супер - інтерактивна вистава «Подорож в країну ЗНАНЬ» від театра-студії «ДИВОГРАЙ»  запалили серця маленьких читачів, а бібліотеці подарувала нових , чудових друзів!








День 3. «КАЗКОВА СЕРЕДА» подарувала  читайликам перфоманс з Павлом Браницьким «Для тих, хто мріє про театр». Вони відкривали в собі акторську майстерність в театрі перевтілення. Співали разом з письменником, доторкнулися до магії читання та відчули натхнення і наснагу від чарівних секретів театрального мистецтва.








День 4. «КІНОЧЕТВЕР» подарував зустріч з організаторами  Міжнародного кінофестивалю «Світло» і дав змогу познайомитися з найкращими стрічками-переможцями. Тема моральності, бачення добра і світла в історіях кінострічок викликала бажання у дітей до відкритого діалогу «Кіно дивує, кіно чарує», а сама кінопанорама фільмів стала для всіх учасників по справжньому «НЕЗАБУТНІМ КІНО!»
P.S. Велика подяка Котляковій Ларисі Константинівні та її команді









День 5. «ПРАВОЗНАВЧА П”ЯТНИЦЯ» відзначилась зустріччю з інспектором відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Багаліка Сергіем . Саме в цей день подовжила роботу Школа безпеки з уроком «ПІЗНАЙКИ – ПРАВОЗНАЙКИ». Безпечний простір з ситуативними іграми, рольовими завданнями та майстер-класом для розумних пішоходів допоміг дітям оволодіти основними елементами практичної підготовки, щодо дій в екстремальних ситуаціях та засвоїти правила поводження на вулиці, вдома та в школі.
ПРИХОДЬТЕ ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар