УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 30 липня 2018 р.

КНИГА ПРОЧИТАНА ЕКРАНОМ

          Порівнюємо книгу з її екранізацією? Які відповіді бібліотекарі районної бібліотеки ім. П.Усенка отримали на класичне запитання: «Що краще книжка чи фільм?» під час нескладного, але цікавого опитування читачів біля книжкової виставки «Книга прочитана екраном»?  Ми ставили собі за мету пригорнути увагу користувачів до книжок, які стали основою витвору іншого виду мистецтва – кіно. Головною реакцією на наше запитання була Радість – радість від можливості згадати улюблені книжки і фільми, поділитися своїми роздумами, радість від можливості дізнатися щось нове! Чи знаєте Ви, наприклад, що повість Миколи Гоголя «Тарас Бульба» було екранізовано 6 разів кіностудіями різних країн, включаючи Францію і славнозвісний Голлівуд?!  Що неперевершене втілення роману М.Мітчел «Звіяні вітром» наступного року відмічатиме своє 80-річчя!
          Юні читачі, голосуючи за «Гаррі Потера» Дж.Ролінг чи «Чарлі і шоколадну фабрику» О.Дала, зійшлися на думці, що книжка і фільм доповнюють один одного, що цікава сучасна екранізація викликає бажання прочитати твір, завдяки якому вона з’явилася на світ
          Ви подивилися нещодавно захоплюючу кінострічку – мерщій до бібліотеки! Може саме у нас Ви знайдете книжку, за якою вона була створена!



























ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!

МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!


Немає коментарів:

Дописати коментар