УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 20 травня 2015 р.

БІБЛІОМАГІЯ "ПРИГОДНИЦЬКИМИ СТЕЖКАМИ З ЛЕСЕЮ ВОРОНІНОЮ"

«…А пишу тому, що вірю – після того,
як дитина прочитає мою книжку,
їй схочеться зробити щось добре й гарне, і,
 може, вона навчиться примруженим
оком дивитися на себе й на навколишній світ,
 адже сміх дуже допомагає жити!»
Л.Вороніна
  Що є кращого за незвичайні, фантастичні пригоди, оповиті невідомістю та непередбачуваністю? І що робити, якщо в реальному житті ну ніяк не випадає можливість поринути у вир незвіданих оказій? Звичайно ж – задовольнити своє бажання за допомогою книги, адже на її сторінках можна потрапити у найрізноманітніші халепи, вибратися з яких буде не так і легко.    
  Для маленьких користувачів нашої бібліотеки, любителів  сучасної прози  учнів 3А та 3Б класів СЗШ І - ІІІ ст. № 81 19 травня 2015 року ми влаштували бібліомагію « Пригодницькими стежками з Лесею Вороніною». Свою улюблену письменницю, яка, до речі, прийшла на зустріч не сама, а з пані Ґавою молодшою (ворона, що виконує бажання), діти зустріли надзвичайно  радо. Не менш радо третьокласники сприйняли бібліо - премєру «Вас вітає видавництво «Грані – Т», яке спільно з дитячою письменниценю видало 7 книг. Представники видавництва презентували у бібліотеці справжню книжкову імперію «Мої улюблені книжки», познайомивши учнів з іншими сучасними українськими авторами та їх творами.

Провівши маленьких читачів пригодницькими стежками своїх творів, за допомогою своєрідного нон – стопу Леся Вороніна поділилася секретами творчої майстерності. Виявилося, що більшості дітей ім’я сучасної письменниці добре відоме, багато хто з присутніх читав її пригодницькі оповідання і був від них просто в захваті. Тому проґавити можливість  поспілкуватися з улюбленим автором вони не могли. Так виникла ідея провести відкритий мікрофон «З шанувальниками віч – на – віч», де учні мали змогу задати будь – які запитання, що їх цікавили та загадати бажання Ґаві молодшій.









   Як згадка про чудовий захід залишилися пам’ятні фото та запис у книзі почесних гостей нашої бібліотеки.



ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар