УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 23 жовтня 2014 р.

Мандруємо книжковим містом



    Кожен знає, що мандрувати книжковим містом надзвичайно весело і цікаво – тут безліч книг, пригод і люди - бібліотекарі, які в будь – яку хвилину підкажуть  вірну полицю для задоволення своїх моральних потреб. 
    Сьогодні переконалися в цьому учні 1Б класу спеціалізованої школи № 327. Завідуюча районною бібліотекою ім. П.Усенка для дітей Мицкіх Ірина Михайлівна розпочала знайомство з бібліотекою, розповівши дітям для чого потрібні такі книгозбірні і що для себе з них може узяти маленький читач. Продовжуючи тему, провідний бібліограф Алєксєєва Наталія Казимирівна провела екскурсію бібліотекою « Книжковий дім зустрічає друзів», під час якої звернула увагу своїх нових читачів на тематичні куточки та абонемент молодшого відділу, де вони будуть обслуговуватися.
Переглянувши виставку літератури «Цей чудовий світ книжковий», діти виявили бажання узяти котрусь із представлених книг собі додому. Але не дивно, що найбільший шквал емоцій викликала у них театральна вистава « Запрошуємо до казки», яку поставили улюблені актори дитячої публіки з театру – студії «Дивограй». Казковий чарівник показав першокласникам різноманітні фокуси, навчив виготовляти гроші, звернув увагу на правила етикету та поведінки і, навіть, подарував букет квітів найулюбленішій учительці.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар