УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 18 вересня 2014 р.

"Чарівний світ української міфології"



   Цікавий та захоплюючий світ української міфології завжди приваблює до себе людей різних вікових категорій. Особливо це цікаво школярам, які на уроках читання вивчають міфи. 
   Так 18 вересня 2014 року у районну бібліотеку ім. П.Усенка для дітей завітали учні 4 класу гімназії №30 «Еконад», які здійснили мандрівку у «Чарівний світ української міфології». Тут вони переглянули презентацію – гру «Міфи України», де познайомилися з різними язичницькими богами, міфічними істотами, духами та незвичайними створіннями, що жили в Україні кількасот років тому. З захопленням гімназисти сприйняли мультимедійні цікавинки «Родзинки з легенд» та мультфільм – забавлянку « Товчу, товчу мак». Теоретичний матеріал заходу гармонійно поєднався з тестовими завданнями та конкурсом загадок «З народних джерел», найактивніший учасник яких отримав подарунок.










 По завершенню заходу учні з задоволенням ознайомилися  з книжковою виставкою  «Українська міфологія». Усі охочі обрали на абонементі молодшого відділу тематичні книги для домашнього прочитання.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар