УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 16 червня 2014 р.

В літо - з казкою чарівною! Бібліобалаганчик.


   Ніколи сумувати влітку районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей. Впродовж двох днів 13 та 16 червня 2014 року вона тепло та весело приймала у себе чотири загони дитячого пришкільного табору, що діє при НВК №30 «ЕкоНад». Спочатку юні гості переглянули відеопрезентацію «Шлях книги від давнини до сучасності» та здійснили віртуальну мандрівку нашою бібліотекою.
Далі, повні літньої енергії, учні молодшої школи поринули у чарівний казковий світ. Там вони побували на бліц – турнірі «Парад казкових героїв», повідгадували загадки – веселинки та показали свої знання з української народної мудрості. Із захопленням маленькі ерудити переглянули анімоване відео « Наша флора та фауна влітку»,
під час якої вміло впоралися з загадками про тваринний водний світ та мешканців лісу. Цікаві ігри в читальній залі «Розсипані букви», «Бібліотечні слова» та «Так чи ні?» доповнилися рухливими іграми на вулиці з м’ячем. Окрім того, кожен з дітей показав свої художні здібності, зобразивши на асфальті  улюбленого казкового героя. Енергійні, веселі, усміхнені та з подарунками в руках, вони залишили нашу бібліотеку, пообіцявши обов’язково в найближчий час прийти сюди знову. 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар