УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

ДО НАС У ГОСТІ ЗАВІТАВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

     17 грудня 2013 у районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей відбулося літературно-музичне свято «До нас у гості завітав святий Миколай», на яке ми запросили учнів 1 класу (вчителька Глухівська Людмила Володимирівна) та 3 класу (вчителька Вальнер Лариса Євгеніївна) школи № 195.
     У вступному слові бібліотекар Алла Петрівна Млєчко розповіла про зимові свята, зокрема про цікаву традицію святкування в Україні Дня Святого Миколая.
     Вистава аматорського колективу «Подорож у казку» під назвою «Святий Миколаю, прийди!»
викликала захоплення у маленьких глядачів. Дійові особи – Святий Миколай та Настуся-Вередуся підкорили серця наших читачиків.
     Під час Години розваг «Хто найкращий?» у конкурсах та вікторинах взяли участь усі хлопчики і дівчатка!
     Жартівливі Олімпійські ігри ім.Святого Миколая виявили найспритніших.
     Потім школярикам довелося похвилюватись  доки мами і вчителя літали на чарівному посоці Святого Миколая у пошуках подарунків начебто загублених у міському транспорті!
     Кожен першокласник отримав у подарунок цікаву дитячу книжку. Третьокласники отримали у подарунок солодощі, а  найактивніші читачі бібліотеки Колібаба Соня і Когут Андрій ще й гарні книжки. Після того, як учасники сфотографувалися на память, для першокласників бібліотекарі провели екскурсію до молодшого відділу бібліотеки, а для учнів третього класу – перегляд літератури «Улюблені свята зими».


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар