УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

ЧАРІВНИК ДИТЯЧИХ СЕРДЕЦЬ

     28 листопада 2013 у районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей на відзначення 100-річчя з дня народженні українського поета Платона Воронька було проведено літературну годину "Чарівник дитячих сердець". До нас завітали учні 3-А та 4-А класів школи № 81 разом із своїми вчителями Матуль Вікторією Олександрівною та Позняк Світланою Іванівною.
     Головний бібліотекар Алла Петрівна Млєчко розповіла школярам про життєвий і творчий шлях поета та провела з ними поетичну хвилинку "Як гарно, коли книжок багато..."  Вірші П.Воронька настільки улюблені, що іноді здається, мовби вони існували вічно — «Падав сніг на поріг», «Хвалився кіт, що він убрід Дніпро перебреде...», «Засмутилось кошеня: треба в школу йти щодня...» та багато-багато інших. Діти не тільки уважно слухали, а й самі читали свої улюблені: «Ми спитали журавля: — Де найкращая земля? Журавель відповідає: — Краще рідної немає!», "Ось і ти часу не гай. Будь, як хлопчик Помагай"!
    Потім перед учнями виступила представник редакції журналу "Яблунька" Лазебник Тетяна Іванівна". Вона розповіла, що розважально-пізнавальний журнал для дітей "Яблунька" видається з 1997 року. Для всіх веселих, розумних, допитливих та кмітливих: захоплюючі розповіді про таємниці природи, історії походження тварин та рослин, казки та легенди, нескладні рецепти смачних страв на "Веселій кухні", фото та листи твоїх ровесників, адреси для листування у рубриці "Шукаю друзів", школа здоров’я та гарних манер, святкові вітання та привітання із Днем народження. Кросворди, математичні забави, узори для вишивання, смішинки-веселинки, розфарбовки, конкурси дитячих малюнків, іграшок-саморобок, флористики, вишиванок, тощо. Вікторини, ігрові завдання з призами для тебе та подарунками для батьків і ще багато цікавого та корисного дошкільнятам і школярам.


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!





Немає коментарів:

Дописати коментар