УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 22 лютого 2013 р.

НА ГОСТИНИ ДО БІБЛІОТЕКИ

          Тиждень з популяризації бібліотечно-бібліографічних знань під такою назвою проходив з 18 по 21 лютого у бібліотеці ім.П.Усенка для дітей. З метою заохочення дітей до читання для учнів 5-6-х класів гімназії № 191 ім. П.Г.Тичини було проведено цикл бібліотечно-бібліографічних занять "Твої орієнтири у пошуку інформації". Розпочиналися заняття з екскурсії по бібліотеці. Зав.бібліотекою розповіла про історію створення бібліотеки, її структуру. Познайомила з правилами користування бібліотекою.  Провідний бібліотекар Алексєєва Н.К. розповіла школярам про довідковий фонд бібліотеки, ознайомила з енциклопедіями з усіх галузей знань, що стануть у нагоді кожному юному читачеві. Також вона провела бібліографічний огляд "Книги, які знають все".
          Закінчувалась кожна зустріч вікториною з енциклопедичних знань, яку проводила бібліотекар Купріян О.В. Школярі продемонстрували високий рівень знань з різних предметів та надзвичайну активність. Переможці отримали у нагороду цікаві книжки.
          Бібліотека щиро вдячна за співпрацю завучу гімназії № 191 ім. П.Тичини Стромській Світлані Валеріївні та вчителям Фрасолович Тетяні Миколаївні, Почтаренко Ользі Миколаївні, Зібачинській Олені Володимирівні та Благовісній Людмилі Миколаївні. Щиро сподіваємося, що такі зустрічі стануть постійними.


ПРИХОДЬТЕ ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар