УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 2 березня 2017 р.

Бюро літературних послуг «Замовляй письменника … у нас в гостях І.М.Андрусяк »

2 березня 2017 року до районної бібліотеки ім.П.Усенка для дітей завітав один з найулюбленіших письменників сучасних українських дітей Іван Андрусяк- поет, прозаїк,  видавець «добрих капосних» книжок, кумедних, розбишацьких сюжетів, яскравих образів та редактор  видавництва «Фонтан казок». На зустріч прийшли учні 4-А класу (класний керівник Мар`яненко О.М.) спеціалізованої школи № 137 з поглибленим вивченням англійської мови. 








У форматі відкритого діалогу «Дім без книги, як  день без сонця» стала сенсацією   дошка зворотнього зв’язку, завдяки якій  відбулося інтерактивне спілкування гостей бібліотеки.  
 





  На PR – акції  «Нові книги-нові відкриття» Іван Андрусяк презентував свою нову книжку «Лякація». Це вірші, які не вчаться напам’ять, а легко й хвацько запам’ятовуються самі. В творчій, невимушеній атмосфері наповненій гумором, діти багато сміялися, ставили та відповідали на запитання, а також слухали про дорослі речі - про важливість бути самим  собою, завжди стояти на стороні добра і неодмінно у нього вірити. Добро і любов перемагають, й завдяки їм дитина може навіть «перевиховати» казкове страшидло.
Нон-стоп програмою «Хто багато читає,той світліший розум має» віддані читачі   вразили автора декламуванням його віршів. 
 Лавка розбишацького письменника «Замов собі книжку» викликала у всіх присутніх фонтан емоцій та величезне бажання здобути  собі книжку з автографом  автора, а також фото на згадку.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар