УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

ТИ ГРОМАДЯНИН, ТИ МАЄШ ВСІ ПРАВА

Захист дітей є пріоритетом національного розвитку. Україна, підписавши Конвенцію ООН про права дитини 27 лютого 1991 року, взяла на себе зобов’язання щодо реалізації та дотримання положень Конвенції шляхом прийняття нових законів.
До Всеукраїнського тижня права районна бібліотека ім.П.Усенка для дітей разом Із інспекторами патрульної поліції Дніпровського району провела для учнів молодших та середніх класів цикл заходів, головною метою яких було ознайомлення маленьких користувачів з правами та обов’язками, з основними правилами безпеки, з літературою на правову тематику, яка є у фонді бібліотеки.





На школярів , що завітали до нашої Бібліосвітлиці, чекали Правовий майданчик «Є правила у світі, які повинні знати діти» та Година корисної інформації «Це треба знати всім». Інспектор патрульної поліції Коцар О.О. під час захоплюючої рольової гри «Небезпека поруч» вчив  правильно діяти у складних життєвих ситуаціях, привчав до думки, що особиста безпека кожної дитини багато в чому, насамперед, залежить від неї самої. Школярів зацікавила пізнавальна  вікторина «Чи знаєш ти свої права?» та книжкова  виставка-роздум «Є право – значить є надія». 

Щиро сподіваємось, що знання, отримані маленькими користувачами під час заходів, присвячених Всеукраїнському тижню права, та прочитані у книжках, які діти мали змогу взяти у бібліотеці, стануть їм у нагоді, допоможуть у будь-якій ситуації діяти правильно.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДІ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар