УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 19 грудня 2016 р.

ВЕЛИЧНІ КИЯНКИ СРІБНОГО СТОЛІТТЯ

            У районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей відбулася зустріч з творчою групою «Золотий Фенікс». У вступному слові «Естетичне кіно – в бібліотечному просторі» присутнім були представлені відомий режисер Ольга Тичина-Яновська та Юлія Сак - актриса, художник, член Спілки християнських письменників, Лауреат Всеукраїнських та Міжнародних вокальних, композиторських, та театральних конкурсів, володарка Гран-Прі Конкурсу моно вистав за виконання кращої жіночої ролі у моно виставі «Анна Ахматова. Самотність».
            Користувачі бібліотеки разом з шанованими гостями  взяли участь у музично-історичній подорожі «Творчість Марії Юдіної – шлях епохальних випробувань», насолодилися поетичним відлунням «Поезія Анни Ахматової – мовою кіномистецтва»,  з інтересом переглянули короткометражні фільми  «Фортеп’янне Євангеліє Марії Юдіної» та «Анна Ахматова. Кассандра срібного століття».









           У відкритій розмові «Велична сила мистецтва очима сучасних митців»  режисер Ольга Тичина-Яновська та виконавиця головних ролей Юлія Сак не тільки розповіли про історію створення цих фільмів, але й донесли до присутніх невідомі факти біографій  величних киянок.  Глядачі брали активну участь у діалозі та, насамкінець,  щиро подякували митцям за отриману естетичну насолоду і висловили бажання щодо подальших творчих зустрічей у бібліотечному кінозалі. 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!

МИ ЗАВЖДІ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар