УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 23 лютого 2017 р.

ЗРОБИМО ІНТЕРНЕТ БЕЗПЕЧНИМ ДЛЯ ДІТЕЙ

Останнім часом у соціальних мережах набирають популярності небезпечні соціальні групи, які підштовхують дітей до суїцидальних намірів. Щоб навчити дітей безпеці в Інтернеті, бібліотекарі спільно з представниками Національної поліції України  підготували та провели Оn-line навігатор «Зробимо Інтернет безпечним для дітей». 


 Співробітник відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в м.Києві лейтенант поліції Чумас Ганна Анатоліївна своїм авторитетним застереженням для учнів 5-Б класу  НВК №30 «ЕкоНад» (класний керівник Матвієнко В.Д.) змоделювала ситуацію «Підступна павутина та чатуюча небезпека». Навела приклади дії деяких інтернет-шахраїв, а також дала рекомендації про те, як грамотно поводитися в подібних ситуаціях.

 Діалогове вікно «Game over» дало можливість  юним користувачам закріпити правила безпечної поведінки в Інтернеті, розглянути ситуації, які можуть трапитися в мережі. Діти  змогли поділитися оригінальними думками, неочікуваними відповідями та різноманітними  історіями онлайн-спілкування.
Пізнавальні відеоматеріали «Подорож в Оnяндію» ознайомили  з основними загрозами, що є в мережі та засобами боротьби з ними.











Наприкінці зустрічі, діти отримали книжки з автографом від співробітника Національної поліції.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар