УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

СІМ НОТ, СІМ КОЛЬОРІВ

 Вже стало доброю традицією збирати друзів у бібліосвітлиці районної бібліотеки ім.П.Усенка для дітей. Цього разу гостями музичного кіоску «Сім нот, сім кольорів» стали вихованці вокально-театрального колективу «Гармонія» гімназії №191 ім. П.Тичини ( керівник Зібачинська О.В.) та учні 1-го класу гімназії №195 (керівник Компанієць М.Н.)
Завідуюча відділом обслуговування Фандєєва І.П. запросила дітлахів на літературно-мистецький вернісаж «В світі барв, музики і звуків». На виставці –захопленні «Подружись з мистецтвом» вони познайомилися з літературою по мистецтву, прийняли участь у конкурсі – забави «Музичні фантазії».





У живому звучанні музичних інструментів: фортепіано, сопілки, флейти, скрипки діти почули  композиції «Чарівні мелодії зими». Вокально - театральний колектив «Гармонія» залучив дітей до українського фольклору через обрядові пісні, яскраві образи та настрій. Діти отримали незабутнє враження від великого розмаїття музичних інструментів, колоритних авторських костюмів, від театрального дійства.

На завершення концерту всіх присутніх огорнули теплими та ніжними звуками флейти.

Гості, діти та дорослі отримали море позитиву, яскраві  емоції  від вистави і фото на згадку.
 Запрошуємо до бібліотеки!


Ми завжди вам раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар