УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

«БІБЛІОТЕКА ЗАПРОШУЄ ДРУЗІВ» Мистецька вітальня

   Людина, яка товаришує з мистецтвом, відрізняється від інших естетичним смаком, творчим духом та майстерністю. Ось чому слід з раннього віку долучати дітей до мистецтва, навчати їх творити прекрасне, спонукати до взаємодії, обміном знаннями та культурними досягненнями.
   7 квітня 2016 року в книгозбірні відбулася мистецька вітальня «Бібліотека запрошує друзів» за участю редактора журналу «Джміль» Ганни Остапенко та учнів 2А класу спеціалізованої школи №137 з поглибленим вивченням англійської мови. Під час імідж – зустрічі з представником періодичного видання діти познайомилися з журналом, дізналися, яку інформацію він несе і як розшифровується його назва. Як виявилося, кожна літера назви уособлює певне поняття:
«Д» - дітям;
«Ж» - живопис;
«М» - музика;
І
«Л» - література;
Ь
    Саме з вищеперерахованими видами мистецтва через свій журнал і вирішила познайомити Ганна другокласників, а допомагали їй у цьому вірні друзі: Джмелик, Книжка, Нотка та Пензлик. Разом з ними діти влаштували креатив – майстерку «Пригоди нашого класу в коміксах та гуморесках». Кращий комікс Ганна пообіцяла надрукувати в журналі.






    Продовжив дану мистецьку тему літературно – музичний вернісаж  «У світі барв, музики і звуків». Ансамбль «Веселка» гімназії №191 ім. П.Г.Тичини, (керівник - Зібачинська О.В.) познайомив дітей з творчістю німецького композитора, органіста, скрипаля Йоганна Себастьяна Баха. Відбувся  акторський дебют учасників ансамблю, які зіграли постановку жартівливого музичного твору Баха "Coffee Cantata".



   






 Музика, театр, живопис, спів - усе гармонійно поєдналося у бібліотечній мистецькій вітальні. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар