УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 14 квітня 2016 р.

ДЕНЬ НОВОЇ КНИГИ

    Дні нової книги в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей з радісним хвилюванням зустрічають всі – і працівники закладу і відвідувачі. Бібліотекарі готують експозиції нових книг, знайомляться з літературою – адже кожна книга має знайти свого читача.
    Протягом двох днів 13 та 14 квітня 2016 року в книгозбірні проходив уже другий в цьому році День нової книги. Напередодні до фону бібліотеки надійшло 407 новинок. Молодший відділ поповнився цікавою художньою літературою, серією книг «На ніч», чудовими пізнавальними книгами Видавництва Старого Лева, дитячими творами українських та світових класиків. Старший відділ отримав нову літературу для підлітків та дорослих. Це книги, спрямовані на різностороннього читача: гостросюжетні романи, твори сучасних українських авторів, книги, що покращують життя, книги для інтелектуального читання та багато – багато іншого.
    В рамках Дня нової книги 13 квітня відбувся огляд літератури «Книжкова веселка» (мол. відділ), бібліофреш «Книжковий вернісаж» (ст. відділ) та бібліоекспрес «Книжкові герої для кожного із нас». Завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва запросила на бібліоекспрес учнів 3Б класу спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 137 з поглибленим вивченням англійської мови (учитель Олена Володимирівна Нікіфорова – Кришень). За допомогою цитат, ілюстрацій, особистих переживань вона познайомила маленьких читачів з новою літературою для їх віку.



  






А 14 квітня знайомилися з новими book надходженнями учні 1А класу СЗШ №195 ім. В.І.Кудряшова. Головний бібліотекар Тетяна Федотівна Хабенко провела для дітей огляд – знайомство «Феєрія казок» (дит. відділ).

  Усі відвідувачі, які завітали до книгозбірні на День нової книги, з радістю долучилися до дегустації літературних новинок, обравши собі цікаву літературу для самостійного прочитання. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар