УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 4 квітня 2016 р.

Практичні фантазії «УЧИСЬ ТВОРИТИ, ДИТИНО!»

   А чи хотіли ви коли – небудь зловити свій власний сон, аби побути у ньому якнайдовше? Чи навпаки – прогнати нічні жахіття, що заважають спати і псують настрій на цілий день? Напевно, у кожної людини, хоча б раз у житті, та такі бажання виникали. Про те, як наші пращури керували сновидіннями та як нам навчитися приборкувати свої сни, на черговому засіданні гуртка «Родинне коло» розповіла Валентина Павлівна Ігнатенко.
   
Постійні користувачі районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей добре знають, що кожної першої суботи місяця у книгозбірні проходить гурток «Родинне коло» (керівник Олена Віталіївна Купріян). 2 квітня 2016 року на його чергове засідання з назвою «Учись творити, дитино!» прийшли усі охочі майстри та майстрині. Спочатку діти з радістю долучилися до бесіди – діалогу «Ляльки – забавки з минулого», що була закріплена коментованим оглядом ляльок – іграшок. А потім узялися за виготовлення своєрідної мотанки «Вловлювач снів».


   Лялька – оберіг «Вловлювач снів» прикріплювалася над ліжком , щоб відганяти погані сни та безсоння. Виготовлялася вона з ниток та деревяної основи, на яку ці нитки намотувалися. За деревяну основу  слугувала звичайна гілочка.




    





Тепер гуртківці мають гарний оберіг для доброго сну. 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар