УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 23 грудня 2015 р.

ЧАРОДІЙ ВЕЧІР ЗІ СВ. МИКОЛАЄМ

    В районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей 19 грудня 2015 року завідуюча відділом обслуговування Фандєєва Ірина Павлівна задушевною розмовою «Відчуття дива» почала сімейне свято. Вона привітала родини Дружиніних, Курзенкових, Руденко, Любимових, Статівків, Бривіер, Порошиних, Гресь та інших зі святом Св. Миколая і запросила у чудову подорож Читаймістом.   
     Гості зустрілись на «Казкотерапії» з режисером благодійного театру «Місто Сонце» Корнацькою Наталією, захопились  карнавальним дефіле родини Дружиніних, привітали презентацією «Солов’ї в калині» сім’ї Соловйових, насолодились чарівною піснею-щєдрівкою Статівки Антона, магічним балетним виступом  Порошиної Юліани, майстерскою грою на скрипці Руденко Ігоря, неперевершеним декламуванням віршів Брівер Лізи, Любимова Тихона, цікавими відгуками про улюблене читання Гресь Вані, Курзенкової Мілани, Короленко Катерини і Христини .



 

   






    Як підтвердження того, що читання в сім’ї  одна із пріорітетних форм дозвілля присутніх, всі учаксники  свята продемонстрували відмінні знання дитячої літератури, свої здібності і таланти на конкурсі «Друзі-приятелі улюблених книжок». Не забули ведучі і про підсумки акції «Лист до Св.Микалая», переможцем якої, до речі , стала Курзенкова Мілана.
          Поринути у  святкову казкову круговерть всіх учасників свята у  фіналі театралізованого шоу «Зимова казка! Приходь до нас будь ласка» запросила головний бібліотекар Хабенко Тетяна Федотівна.

         На великому емоційному підйомі було прийнято рішення батьками, бібліотекарями і дітьми про створення клубу сімейного дозвілля шанувателів книги і читання в нашій бібліотеці.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар