УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 20 березня 2015 р.

ТИ ЧИТАЄШ – ТИ КРАЩИЙ!

Парадом читацьких уподобань «Ти читаєш – ти кращий!» відкрився тиждень дитячого та юнацького читання в районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей.
            Зав.відділом обслуговування Фадєєва Ірина Павлівна щиро привітала гостей свята і запропонувала всім поринути в безмежний дивовижний світ, ім’я якому – КНИГА.
            Демонстрація медіа-презентації «Бібліотека – територія читання, розвитку і успіху» надала уяву про сучасні можливості і креативну діяльність бібліотеки»
            Кращі з кращих читачів стали героями книжкового фуршету «Девчонки и мальчишки растут от книжки к книжке». Вони із задоволенням обмінювалися враженнями від улюблених книжок, жваво відповідали на запитання:
-          Що полюбляєте читати?
-          Яке улюблене сімейне свято?
-          Улюблена книжка усієї родини?
-          Про що мрієте? Та інші.
Діти яскраво продемонстрували свої таланти та захоплення. 
В нагороду всі учасники отримали шоколадні медалі і взяли участь у безпрограшній книжковій лотереї «Скрабничка з секретом».
            Змістовним і корисним для дітей стало книжкове дефіле «Читання за  настроєм» від провідного бібліографа бібліотеки Алєксєєвої Наталії Казимирівни.
            Зав.бібліотекою Міцких Ірина Михайлівна урочисто нагородила дипломами учасників Всеукраїнського фестивалю Святого Миколая – 2014.
            Зворушливо пройшло інтерв’ю-знайомство з найменшою читачкою Владою Козюк, до речі, юною поетесою, і в минулому читачкою дитячої бібліотеки, а зараз студенткою Національного педагогічного університету ім.М.Драгоманова Мороз Анастасією. Віршик від Влади і пісня від Анастасії стали подарунками для дітей.
            Як завжди тріумфально виступили в колі друзів актори театру-студії «Дивограй» Козинський Олег та Мельничук Ольга.
            Солодкий вогник завершив свято читання, свято для душі і гарного настрою!







Немає коментарів:

Дописати коментар