Перейти до основного вмісту

"Супер загін-2017!" бізнес -тренінг з Вікторією Качан

Звичайний день 23 червня 2017 року в районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей перетворився на один із найбільш запальних та енергійних. Діти  із пришкільного табору «Сонечко»  ЗОШ №182 зустрілися  з бізнес-тренером, викладачем центру дистанційної освіти Київського Університету ім. Б. Грінченка - Вікторією Качан.


Бізнес-тренер Вікторія  під час  тренінгу «Юний фінансист» консультувала та роз’яснювала  дітям важливість певних якостей, думок і дій, які мають бути у справжнього лідера.










Під час майстер-класу «Малюємо ідеальне дозвілля»  дітлахи у команді  створювали свою творчу презентацію: складали виступ, вигадували веселі смішинки, дружні девізи, малювали.









Як справжні штурмани, вони прокладали шлях до перемоги. Усі  команди намагалися презентувати себе якомога яскравіше та цікавіше. 

Насамкінець,  «Кіно-сіті» бібліотеки запросив дітей  до  перегляду «Чарівних пригод героїв українських казок»
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Коментарі

  1. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гуртки "РОДИННЕ КОЛО" та "МІСТО МАЙСТРІВ" відновили роботу!

І разом з ними повернулось в бібліотеку радісне відчуття творчості і натхнення. На засіданні "Родинного кола" чудо-майстриня Світлана Валентинівна Балуєва навчила гуртківців робити чарівних янгеликів – оберегів та помічників Святого Миколая, а завдяки "Місту майстрів" та його новій керівниці Маріанні Арутюнян в бібліотеці з'явилось ціле сімейство милих окатих равликів. Дякуємо майстрам і гуртківцям – подивіться, які чудові поробки у нас вийшли!

«Літературний лівий берег» представляє

5 липня в бібліотеці відбулось чергове засідання клубу "Сузір'я", і знову у нас в гостях проєкт «Літературний лівий берег» та цікавий співрозмовник – журналіст, педагог, письменник, професор, доктор філології, кандидат філософських наук Микита Василенко. Микола Кімович – син відомого хореографа Кіма Василенка, який у 1976–1977 роках був художнім керівником Ансамблю танцю УРСР імені Павла Вірського. З нагоди дня пам'яті Микита Кімович поділився спогадами про геніального хореографа Павла Павловича Вірського, що залишив його батько та своїми власними.Також письменник презентував свої книги – серію історичних романів "Війна з готами" та розповів про нові літературні роботи, що ще не вийшли з друку. Щиро дякуємо видавництву Саміт-Книга та особисто видавцю Івану Миколайовичу Степуріну за організацію зустрічі!

Нові книжки в бібліотеці

 Завітайте за новинками!