УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 23 лютого 2015 р.

Від казки до майстерності

У районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей завжди весело та цікаво, особливо на вихідних. Суботній день 21 лютого 2015 року не став виключенням. Для маленьких та дорослих мешканців району Березняки, для постійних читачів бібліотеки ранок розпочався з чудової казки – вистави «Чарівник, Оленка і піратський скарб», яку підготував та показав своїм глядачам театр – студія «Дивограй», що діє при нашій бібліотеці. Цікавий сюжет перемістив присутніх в захопливі та фантастичні пригоди, де кожна дитина стала безпосереднім учасником подій. Веселі конкурси, активні ігри принесли бурю емоцій не лише дітям, а й їх матусям, бабусям. Ще б пак, адже у виставі грали їхні кровиночки! Усі були задоволені, особливо Чарівник та Оленка, які досягнули своєї мети – принесли радість та щастя оточуючим.


   








 Не меншої радості маленьким любителям хенд – мейду доставив гурток дитячої творчості «Місто майстрів». Цього разу гуртківці під керівництвом Наталії Стегній виготовляли подарунки своїм братикам, татусям та дідусям: паперові літачки, краватки та сорочки, які символізують мужність та чоловічу силу. Діти освоїли ази техніки оригамі і обовязково порадують своїх близьких чудовими поробками, виготовленими власноручно.











P.S  Хочеться зазначити, що вистави театру – студії «Дивограй»  та гурток дитячої творчості «Місто майстрів» проходять двічі на місяць по суботах у бібліотеці ім. П.Усенка для дітей. 
ПРИХОДЬТЕ ДО НАС УСІЄЮ СІМ’ЄЮ!

Немає коментарів:

Дописати коментар