УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 30 січня 2015 р.

Екологічний експрес «Тварини нашої планети»

  Для того, щоб познайомити підростаюче покоління з поняттям Екологія», зосередити увагу на збереженні тваринного світу планети, показати красу навколишнього середовища 30 січня 2015 року у районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей відбувся екологічний експрес «Тварини нашої планети».
  Завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва, опираючись на книжкову виставку «Про всі створіння чарівні і дивовижні», організувала для учнів 4 – го класу школи «Софія» невеличку уявну екскурсію світом флори та фауни. Продовжила дану тему Олена Віталіївна Купріян, бібліотекар І категорії, показавши дітям інтерактивну медіапрезентацію «Тварини нашої планети», де окрім теоретичного матеріалу на юних знавців природи чекали тестові завдання. Показавши та розповівши багато чого цікавого, бібліотекарі вирішили перевірити, наскільки уважними були діти і яка у них пам'ять. Для цього вони провели вікторину « Таємниці тваринного світу». Результати перевершили усі наші сподівання – на кожне запитання діти миттєво відповідали і надзвичайно важко було обрати найактивніших учасників. 

   Підсумки заходу допоміг підвести створений учнями 4 – го класу бібліоплакат « Екологічні замальовки». За допомогою фантазії, олівців та фломастерів діти показали своє бачення екології. Найкреативніші з них вигадали еко – загадки, а їхні однокласники зобразили відгадки малюнками.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар