УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Знай свої права, дитино!




  Кожна людина, навіть маленька дитина має права, про які повинна знати. Районна бібліотека ім. П. Усенка для дітей долучилася до пропаганди прав дитини, запросивши до себе 14 жовтня 2014 року на захід «Знай свої права, дитино!» учнів 2А класу спеціалізованої школи  №327  І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов. З посмішками на обличчях діти вступили в бесіду – діалог «Сильніший за любий кордон – це людяний закон»  з бібліотекарем Аллою Миколаївною Гічко. Згодом бесіда перейшла в годину розваг, під час якої другокласники переглянули мультимедійну презентацію «Всі права – хорошим людям». З неї вони дізналися про основний документ, в котрому зібрані права дитини, розглянули найголовніші з них. 
   Переглянувши виставку літератури «Права дитини», бібліотекар Олена Віталіївна Купріян провела для маленьких правознавців конкурс загадок « Хто права знає, той і відгадає», та вікторину «А чи знаєш ти свої права та обов’язки?», за результатами  яких були обрані та нагороджені переможці. Для закріплення набутих знань Козюк Вікторія Аркадіївна презентувала учням мульт – колаж «Правовий калейдоскоп».
   На прощання, в якості пам’ятного подарунка про захід, діти отримали правову закладку – квітку, яку необхідно вдома розфарбувати і носити завжди з собою, аби не забути своїх прав.





ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар