УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Михайло Коцюбинський - письменник - новатор


   Видатна постать українського письменника Михайла Коцюбинського уже більше сотні років привертає до себе увагу. Тим більше, що цього року святкується 150 – тий ювілей Михайла Михайловича.
   З цієї нагоди 10 жовтня 2014 року у районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей пройшла літературна година «Михайло Коцюбинський – письменник – новатор», на яку були запрошені учні 9 класу навчально – виховного комплексу №30 «ЕкоНад». Познайомив школярів з життєвим і творчим шляхом Михайла Коцюбинського доцент кафедри української літератури Київського університету ім. Б. Грінченка, кандидат філологічних наук Сінченко Олексій Дмитрович. Дев’ятикласники з задоволенням слухали його розповідь, в якій переплелися невідомі раніше факти з біографії письменника та його літературної діяльності. Кожен із них у своїх думках поринав в епоху, у якій жив і творив український імпресіоніст.

   По завершенні літературної години старшокласники ознайомилися з книжковою виставкою «Українська класика». Словами вдячності та букетом жовтих хризантем учні подякували Олексію Дмитровичу за цікаву розповідь, а він, в свою чергу, пообіцяв їм посприяти в написанні науково - дослідницьких робіт МАН.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар