УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 29 квітня 2014 р.

Посвята в читачі: « Знайомся, твоя перша бібліотека!»


   Останні дні квітня в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей пройшли надзвичайно весело і жваво. І це не дивно, адже тут відбувався цикл масових заходів по посвяті у читачі учнів 1 – х класів «Знайомся, твоя перша бібліотека». Завдяки тісній співпраці з бібліотекарем спеціалізованої  школи № 327 І ступеня з поглибленим вивчанням іноземних мов Строкань Т.П. учні 1А (вчитель Клименко І.О.), 1Б (вчитель Баглай О. Ф.) та 1В (вчитель Дьячук О. О.) класів з радістю відвідали бібліотеку і стали її читачами.

   Бібліотекар  Козюк В.А. у ігровій формі познайомила дітей з книжковим королівством та їх королевою – Книгою. Здійснивши віртуальну мандрівку бібліотекою, першокласники познайомилися із історією її відкриття, структурою, головними відділами та постаттю письменника, ім’я якого  носить. Окрім того, дізналися про правила поведінки в бібліотеці, про те, як стати читачем, як знайти потрібну книгу на полиці.
   Учні брали безпосередню участь у заході, активно відповідали на запитання, вели цікаві діалоги. Вікторина «Відгадай казкового героя», кросворд, інтерактивні ігри «Річ з торбинки» та «Три магічних слова» викликали шквал емоцій у маленьких гостей. Найактивніші учасники усіх конкурсів були нагороджені пам’ятними подарунками від бібліотеки, а решта дітей отримали заохочувальні призи. Родзинкою заходу стало вітання іменинників, які в ці дні святкували свій День народження.



    
















В кінці свята усі першокласники дали Обіцянку справжнього читача і з захопленням попрямували обирати собі книги на абонементі молодшого відділу.


 Дитяча книгозбірня поповнилась новими читачами і завжди відкрита для них.


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!
   

Немає коментарів:

Дописати коментар