УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 29 квітня 2013 р.

КОЖНА ДИТИНА ПРИХОДИТЬ У СВІТ З БОЖОЮ ІСКРОЮ У ДУШІ І ТАЛАНТОМ


       27 квітня 2013 у бібліотеці відбулося чергове заняття гуртка "Родинне коло", тема якого "Кожна дитина приходить у світ з Божою іскрою в душі і талантом".
       На початку заняття головний бібліотекар Алла Петрівна Млечко нагадала про Великі свята весни, адже зібралися гуртківці напередодні Великодня та Дня Матері. Потрібно завжди пам'ятати, що сім'я - це найдорожче в людини. Необхідно любити ближнього, робити добро, шанобливо ставитися до старших і піклуватися про маленьких. Якщо ми всі будемо дотримуватися цих правил - світ стане кращим і з'явиться  гармонія в стосунках людей.
     Практичне заняття  з виготовлення ляльки-оберега для хрещеної матері провела психолог і народна майстриня Валентина Павлівна Ігнатенко. Спочатку вона розповіла історію створення кожної ляльки, її роль у житті людини, адже це: матері-берегині, ляльки-наречені, ляльки-мотанки до Вербної Неділі і Великодня. А потім під керівництвом Валентини Павлівни кожен гуртківець, і дорослі й малеча,  робили саме ті ляльки, що найбільше припали до душі!
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар