УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 3 жовтня 2017 р.

"МІСЦЕ БІБЛІОТЕКИ В СУЧАСНОМУ ПРОСТОРІ" бібліо-party

Для багатьох поколінь наших читачів бібліотека була, є і буде вікном у світ, де вони навчаються, читають, пишуть, думають, змінюють життя. Змінюється й бібліотека - сьогодні вона вже не така, як була 45 років назад. Але назавжди залишається рідною домівкою для тих, хто колись прийшов сюди вперше та відкрив для себе чарівний світ книги, культури і мистецтва, нових можливостей інформаційного Всесвіту.
З нагоди 45-ї річниці районна бібліотека ім.П.Усенка для дітей 29 вересня запросила гостей на бібліо-party "Місце бібліотеки в сучасному просторі".Відкрилася святкова вечірка відео-презентацією оновленого простору бібліотеки та звітом перед громадськістю.Привітати книгозбірню з ювілеєм завітали наші друзі і партнери: родина Павла Усенка, чиє ім`я носить бібліотека, дитяча музична школа №20, студія гармонійного та естетичного виховання "Розвиток", читацька сім`я Соловйових, юна артистка Юліана Порошина та багато-багато інших наших користувачів.Гості були у захваті від прекрасних музичних творів у виконанні Уляни Гринь, Дарини Сиваш, Івана Зібачинського, Софії Левчук, Вероніки Калініч, Марти Холопової та Дарини Шпити. Світ власних поетичних творів відкрили присутнімЛариса Бєлоцька, Олександра Багаліка, Олена Парадізова, Євген Гончаренко. А весела вікторина від Саші Тюнькіної викликала неабияке пожвавлення у глядацької аудиторії.
Наша бібліотека щиро вдячна всім присутнім за теплі та щирі привітання і сподівається на подальшу, ще міцнішу дружбу і любов читачів.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар