УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 11 вересня 2017 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У БІБЛІОТЕЦІ ІМ.П.УСЕНКА




9 вересня 2017 року для районної бібліотеки ім.П.Усенка для дітей стало надзвичайно святковим та насиченим творчою наснагою днем. Ще б пак, адже у книгозбірні – День відкритих дверей «Презентація оновленого простору».  





Бібліотека зустрічала гостей відремонтованими світлими залами, сучасними модерновими зручними меблями, новими цікавими книжками. 






Все це відбулося завдяки допомозі депутатів Київської міськради Андрія Страннікова та Віталія Рослякова, за що присутня на заході багато чисельна громада березняківців висловила їм щиру подяку особисто. «Ми прагнемо, щоб і на Березняках була сучасна загальнодоступна бібліотека європейського зразку», - зазначили депутати.










Протягом дня відбувалися конкурси, майстер-класи акторської майстерності у кіношколі Open Place, розваги, сюрпризи не тільки для дітей, але й для дорослих. 







 Головною подією дня стало нагороджнення переможців "Читацьких перегонів-2017"  Абаса Агамедова, Сандро Фролова, Лева Соловйова, Тихона Любімова, Христини Короленко, Нікіти Мельниченко,  Єгора Бєлова, Луїзи Орловської, Насті Семенченко,Ірини Рябцун.


Насамкінець, дивовижна вистава "Нові пригоди лікаря Айболитя" від театру-студії "Дивограй" вразила всіх присутніх добрими жартами, запальною музикою та танцями, викликала нестримний веселий сміх  та залишила тільки позитивні емоції.


Кожен, хто відвідав нашу книгозбірню, зарядився позитивом та гарним настроєм, адже бібліотека – це завжди свято!!! 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар