УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

«Казок країна чарівна у гості нас чекає» медіа-квест з Оксаною Кротюк

 Багато цікавих подій відбувається в районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей, всі вони динамічні, веселі й водночас пізнавальні. Сьогодні діти 1-В класу (класний керівник Цуркан О.В.)  НВК №30 «ЕкоНад» вперше прийшли до бібліотеки і одразу  потрапили у грайливу, підтоновану легким гумором казку з Оксаною Кротюк - письменницею, літературним редактором журналу «Малятко», автором власного проекту на Українському радіо «Великий світ малого читача», членом Національної спілки письменників України. У цій веселій, сповненій бурхливою фантазією казці можливі були найхимерніші, найнесподіваніші дива.









Імідж-зустріч «Ми читаємо, ми зростаємо» з Оксаною Кротюк стала  справжньою читацькою розкішшю. Арт-простір щасливого дитинства «Яскравий світ дитячих мрій» занурив дітей у світ веселих, дотепних, красивих віршів. Письменниця презентувала свої  книжки «Прилетіла пташечка», «Абетка», «Веселі єноти», «Чорне море й синій кит», «От би мені коника», читала віршики, казочки, розглядала з дітьми чудові ілюстрації до книжок, відповідала на запитання дітлахів.









 Родзинкою зустрічі став майстер-клас «Готуємось до свята». Школярі  з цікавістю слухали про давні традиції святкування Великодня, а також ділилися власними розповідями.


Найцікавішою для них була розповідь про писанкарство, після якої діти долучилися до власної роботи - розмальовки Великодніх писанок,  які вони з ентузіазмом розфарбували кожен по-своєму. Так приємно – берегти і виконувати святкові традиції свого роду, а також вигадувати власні, нові і робити світле Великоднє свято ще веселішим!
  На згадку маленьким першокласникам дісталися нові позитивні враження від бібліотеки, малюнки, фотографії та книжки з автографом письменниці Оксани Кротюк.











ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар