УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 27 січня 2017 р.

ТВОРЧИЙ АВТОГРАФ ВІД ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА ЖУРНАЛУ "ОДНОКЛАСНИК"


     26 січня 2017 року в районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей відбувся   літературний круїз «По сторінках журналу «Однокласник», головною постаттю якого став  відомий  літературознавець, письменник, журналіст, критик  і перекладач, кандидат філологічних наук, головний  редактор журналу для підлітків "Однокласник" Сергій Семенович Іванюк (літературний псевдонім — Сергій Оксеник) та молода письменниця і співробітник журналу Наталія Степанчук.












Для учнів 6-го класу школи №195 відбулася довгоочікувана прем’єра третього тому книги «Лісом,Небом, Водою» під назвою «Інженер»- пригодницько-фантастичний роман для підлітків, написаний на матеріалі української міфології.

Під час бліц-діалогу «Спілкуємося із задоволенням» відбувся жвавий зацікавлений діалог та обмін думками про журнал «Однокласник», книги «Лісом, Небом, Водою» та  про видавничу справу.
Саме на таких зустрічах діти мають змогу відверто поспілкуватися про те, що їх хвилює і, навіть отримати від видатної людини подарунок - журнал з автографом, напутнє слово - «Жодного  дня без книги» та зробити фотосесію з автором.


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар