УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ – НОВА СВІДОМІСТЬ УКРАЇНЦІВ


          До Дня Гідності та Свободи в районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей 18 листопада пройшов Урок мужності і патріотизму «Гідність Держави зрештою залежить від гідності особистостей, які її створюють».
         Під час Інформаційного прологу «Революція Гідності – нова свідомість українців»  бібліотекар Олена Віталіївна Купріян розповіла про історію цієї дати, нагадала присутнім  Указ  Президента України, яким 21 листопада визнано Днем Гідності та Свободи. 







Потім перед учнями 9-го класу гімназії № 191 ім. П.Тичини із словом «Історичні події очима свідка» виступив відомий український письменник Олег Виноградов. Він презентував свою книгу «Слово Майдана», в якій зібрано 100 розповідей із перших вуст: як тих, хто стояв на барикадах, так і волонтерів, сотників, медпрацівників, міліціонерів, комунальників, нянь, пенсіонерів, батьків загиблих активістів, – словом, всіх, хто мав  відношення до тих подій.
         «Гідність народу ціною життя». Правда. Думки. Надії. Під таким гаслом пройшов диспут-діалог між письменником та юними читачами, які продемонстрували зацікавленість, патріотизм і велику пошану до учасників Євромайдану.   
Нікого не залишили байдужими наші відео-презентації «Революція Гідності. Факти – Події – Оцінки» та «Ми – єдина Україна!».










Музичні варіації «Живуть герої серед нас» у виконанні учнів Дитячої музичної школи № 20  стали гідним закінченням Уроку мужності і патріотизму.  

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДІ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар