УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 15 вересня 2016 р.

«ЩОБ В ПРАВОВІЙ ДЕРЖАВІ ЖИТИ-ОСНОВИ ПРАВА БУДУ ВЧИТИ» Правові поради.

Саме з такою символічною назвою 15 вересня 2016 року в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей пройшло чергове засідання Школи безпеки. Підрісши та набравшись сил за літо, у повному складі до книгозбірні завітали учні тепер уже 4А класу спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №137 з поглибленим вивченням англійської мови на чолі зі своїм учителем Оленою Миколаївною Маряненко.
   До такої серйозної теми заходу бібліотекарі підійшли з повною
відповідальністю, тому й запросили на зустріч зі своїми юними читачами представників Дніпровської державної Патрульної поліції Олександра Коцара та Оксану Капітанську. Розпочалося знайомство гостей із школярами з інтерв’ю «Права людини – твої права, мої права», де кваліфіковані стражі порядку звернули увагу дітей на
основні права кожної людини, які не мають порушуватися. Не дивлячись на строгість професії, патрульні Олександр та Оксана з перших хвилин завоювали прихильність четвертокласників. З ними вони провели правову гру «Моя безпека від А до Я» та вікторину «Екзаменує світлофор». Діти активно відповідали на запитання, вміло знаходили вихід з поставлених ситуацій. Але найбільше з усіх учнів вразив представників Патрульної поліції Ярослав Романюк, який показав свої надзвичайні знання по праву та юриспруденції.


     На завершення зустрічі Олександр та Оксана провели презентацію книги для сучасних дітей та батьків «1000 та 1 поворот», видану за ініціативи Благодійного фонду «Демократичний розвиток» в рамках Національної програми з протидії дорожньо – транспортного травматизму для дітей та молоді «Traffic Challenge».

     Четвертокласники залишилися надзвичайно задоволені зустріччю, ще довго розмовляли віч – на – віч з київськими патрульними, розпитували про специфіку їх роботи, а по очах школярів було видно, що вони захоплюються цією благородною професією. 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар