УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 14 вересня 2016 р.

«СПОРТ – ЦЕ ЗДОРОВ’Я» конкурсно – розважальний марафон

   Користь здорового способу життя загальновідома і ось вже довгі роки не підлягає сумнівам. Спорт, як один із компонентів здорового способу життя,  всіляко сприяє гармонійному розвитку людини, і особливо це важливо в молодому віці. Саме тому і хлопчакам, і дівчатам рекомендуються регулярні заняття спортом з юних років , щоб він зумів надати свій сприятливий вплив і заклав хорошу основу здоров’я на довгі, довгі роки.

  З метою популяризації здорового способу життя, наша бібліотека запросила
13 вересня 2016 року на конкурсно – розважальний марафон «Спорт – це здоров’я» своїх маленьких користувачів. Спортивне свято було насичене різноманітними формами роботи, серед яких фізкультхвилинка «Спорт любити – сильним і здоровим бути», веселі старти «Ми – майбутні Олімпійці», естафета «Спорт – це здоров’я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила» та фотозамальовки «Ми хлопці браві». 



    Проводячи активне дозвілля з книгою, діти з азартом грали у спортивні та літературні ігри, зображували пантомімою своїх улюблених героїв, знайомилися з літературою за темою. Маленькі спортсмени з радістю розповідали, а дехто і демонстрував свої вміння з футболу, плавання, різних видів боротьби. А з цього стало зрозуміло, що спорт у їхньому житті займає далеко не останнє місце. І, можливо, через декілька років саме вони стануть новими всеукраїнськими, а то й світовими, рекордсменами!
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар