УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

"Вода для життя". Тренінгове заняття.

     Ні для кого не секрет, що вода – основа всього життя. Про роль води в житті людини розповів 21 листопада 2014 року представник Академії Здоров'я Вахильчук Владислав Володимирович учням 10 – го класу гімназії №191 ім. П.Г. Тичини. Обрана тема «Вода для життя» належить до циклу тренінгових занять "Здоров'я 2020: український вимір", яку фахівці сфери медицини прагнуть донести до соціуму. В районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей розгорнулась надзвичайно цікава бесіда-обговорення "Важливість води для організму людини". Щоб усі сказані слова не

були пустими, Владислав Володимирович провів з десятикласниками практичне заняття  "Кількість та якість води", де останні навчилися відрізняти за найменшою кількістю показників добру воду від поганої, а також розрахували кількість питної води для задоволення питних, фізіологічних, санітарно-гігієнічних  та  побутових потреб однієї людини протягом  доби. Окрім того було проведено дослідження нашвидкуруч  "Швидкість  старіння організму", адже ця тема цікавить усіх, незалежно від віку.

     Керівником проекту «Вода для життя» та багатьох інших лекцій,семінарів є основоположник Академії Здоров’я, лікар - натуропат, кандидат педагогічних наук, Академік Міжнародної Академії Інформації при ООН Ольга Олексіївна Бутакова. 










ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!

МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар