УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 24 вересня 2014 р.

Книжчин дім приймає друзів

24 вересня 2014 року у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей відбувся бібліосейшен «Книжчин дім приймає друзів», присвячений Всеукраїнському Дню бібліотек. Привітати бібліотекарів із їх професійним святом прийшли учні 2-А класу спеціалізованої школи № 137 на чолі з учителем Маряненко Оленою Миколаївною та небайдужими батьками. 
Розпочала захід завідуюча бібліотекою Хабенко Тетяна Федотівна, яка розповіла гостям про чарівний дім книги. Далі усі присутні з задоволенням переглянули комп’ютерну презентацію «Цікавинки бібліотечної планети» та погралися в гру – загадку «Вгадай хто я?» В свою чергу,  другокласники представили глядацькому загалу віршований колаж «Бібліотека – найкращий друг». За доброю традицією, була проведена цікава вікторина «В країні мрій», усі учасники якої отримали солодкі цукерки, а найактивніші  – ще й книгу у подарунок. 
Приємним сюрпризом для працівників бібліотеки стало музично – танцювальне вітання від найменших читачів. Не меншою несподіванкою для гостей стало нагородження Мар’яненко Олени Миколаївни грамотою ЦБС Дніпровського району м. Києва за тісну співпрацю з нашою бібліотекою та популяризацію дитячої книги. 

У кінці заходу усі присутні переглянули книжкову виставку «Цей чудовий світ книжковий» і з задоволенням обрали нову літературу для домашнього читання. 
 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар