УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 12 серпня 2014 р.

Літературна орбіта "Книга в моїй родині"



12 серпня 2014 року в районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей відбулася літературна орбіта «Книга в моїй родині», де наші читачі мали змогу спілкуватися та обмінюватися враженнями від прочитаних книг.
Здавна в українських родинах була чудова звичка – читати, читати вголос. Таке сімейне читання, під час якого дітей навчали не лише грамоті, а й любові до рідної землі, до батьків, до славної історії дідів, об’єднувало родину. Саме для підтримання цих традицій бібліотекарі вирішили зібрати у світлиці книг різні покоління читачів, поєднаних родинним зв’язком.
З радістю на запрошення відгукнулася сімя Богоносмама Анна з дочкою Аліною, Білоус Микола з онукою Безпалько Інною, Зайчук Тетяна з сином Максимом та дочкою Катериною. Для найменших читачів нашої бібліотеки Аліни ( 2 роки) та Максима (1,5 року) це було одне із перших знайомств з книгою. Щоб зацікавити малюків бібліотекар Купріян Олена Віталіївна провела гру «Хто як говорить?», разом з батьками діти переглянули ілюстрації до перших дитячих казок та порозважалися у «Бібліоняні».
Рибалко Вікторія з сином Нікітою, а також Фітісова Наталія з сином Артемом та бабусею Булгаровою Валентиною презентували свої улюблені та нещодавно прочитані книги.
Хабенко Тетяна Федотівна розповіла про роль книги в родині, ознайомила присутніх з фондом бібліотеки, звернувши увагу на літературу для сімейного читання.
Приємним сюрпризом для бібліотеки стала подарована Іриною Караєвою книга, автором якої є її дочка – Соломія Караєва «Пригоди в затоці. Рибяче око» . Вона поповнила фонд молодшого відділу.


Відроджуючи традиції читання в сім’ї, бібліотекарі намагалися створити таку невимушену атмосферу заходу, яка б сприяла залученню до читання малечі, задоволенню спільних родинних інтересів.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар