УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 6 червня 2012 р.

«ВБОЛІВАЄМО РАЗОМ!»


         Мабуть, немає на земній кулі людини, яка не знає, що таке футбол. Не встигне маленький чоловічок встати на ноги, як вже з'являється бажання штовхнути ногою м'ячик. І не грає ролі, хлопчик це чи дівчинка, в такому віці всі рівні з розвитку і бажанням. Це тільки потім, після 4-5-ти років батьки починають розводити інтереси дітей в різні боки, але тяга до м'яча залишається у більшості молоді, адже футбол, як і будь-яка командна гра, що вимагає великих витрат енергії, є грою молодих.
        8  червня  в Україні та Польщі стартує футбольний чемпіонат Євро-2012 – довгоочікуване свято футболу, до якого країни наполегливо готувалися чотири останні роки.
        Наша бібліотека теж ретельно підготувалася до цієї визначної події . Бібліотекарями була створена виставка-експозиція « Вболіваємо разом!», на полицях якої наші користувачі можуть знайти різноманітну цікаву інформацію і про історію футболу, і про видатних гравців та тренерів, про історію і сучасність  різних чемпіонатів і, звісно, про Євро – 1012 ( логотип, гасло, плей-оф, стадіони, інформація про команди, форма волонтерів  та інше.)
 Приходьте, будь-ласка, до нас і знайомтесь з виставкою  «Вболіваємо разом!»







 


























1 коментар: