УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 23 січня 2019 р.

МУЗИЧНА КАЗКОТЕРАПІЯ ЗІ СТЕФАНОМ НЕДЕРИЦЕЮ

В Арт-просторі Бібліотеки цього разу зустрілися учні 1-Б класу спеціалізованої школи № 137 (кл.кер.Іващик Т.І.) зі Стефаном Недерицею – відомим музикотерапевтом, письменником, видавцем (Видавництво «Класика») та дуже цікавим співрозмовником!
Діти залюбки слухали розповідь пана Стефана про чудові музичні книжки з надзвичайними історіями, які були представлені на виставці-захваті «Музична феєрія». Сеанс чарівної магії з аудіоказкою «Чарівна флейта» познайомив юних читайликів з безсмертною музикою В.А.Моцарта.
Також малеча намагалася рухами та танцем висловити свої почуття від прослуханої музики – це був чудовий танок сніжинок-смішинок, а потім вони старанно вимовляли нове для них ім’я славетного композитора Вівальді!
Презентація книжки «Будиночок з води»про надзвичайно цікаву історію дружби хлопчика та дельфіна супроводжувалась класичною музикою, звуками моря, голосами чайок, дельфінів, китів… Враження від почутого та побаченого діти втілили у малюнках, а 2 найкращі роботи отримали призи від письменника.

Наше щире спасибі пану Стефану Недериці за наймовірно цікаве і змістовне музично-літературне свято!!!






 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!




Немає коментарів:

Дописати коментар