УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 5 грудня 2017 р.

Видавництво «МАМИНЕ СОНЕЧКО» в гостях у бібліотеки

 Коли діти та дорослі займаються  спільною справою  і ця справа захоплює, – це завжди і розвиток, і обопільне натхнення. Одну «хвилю» – радісне «цунамі»  любові до  хорошої книги  та журналів «спіймали» сьогодні на творчій зустрічі  у районній бібліотеці ім.. П. Усенка  учні 4А-го класу ( класний керівник Кобзар Ірина Анатолівна)  спеціалізованої школи 1 ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов №327 та керівництво видавництва «Мамине сонечко»  – директор Вадим Дорошенко  та редактор Оксана Давидова.
Дуже змістовна  і захоплююча корисною інформацією оформлена гостями виставка « Для вас, маленькі розумники»  ознайомила читачів  з найкращими примірниками сучасного дитячого видавництва . Це  збірки творів «Героям слава!» ( розповіді для дітей про героїв фронту та тилу) та «Незалежність України», журнали  «Маленький розумник», «Маленька фея та сім гномів», «Вигадуй. Думай. Грай», «Мамине сонечко».

Читання вголос   патріотичного оповідання «Розвідник Дніпро та його героїчний пес Трофей», психологічний тест  та обговорення «Чи можна йти з тобою у розвідку?»  від редактора видавництва,майстер клас,  музичні етюди,  бібліоярмарок « Читаємо  із задоволенням» та зимовий кінозал «Фільм на замовлення» виявили велику цікавість дітей   їх бажання  надалі відвідувати бібліотеку і зустрічатися з цікавими особистостями..
Завітайте до бібліотеки!
Завжди вам раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар