УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 2 листопада 2017 р.

"Хвилина усвідомлення". Творча зустріч

     27 жовтня 2017 в районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей відбулося чергове засідання літературно-мистецької вітальні «Сузір’я», справжньою окрасою якого став показ двох короткометражних художніх стрічок молодого режисера Кирила Кужалева: «Хвилина усвідомлення» та «Портрет» з циклу «Минута осознания» (студія «Кіноозеро», 2014). 
    Актриса Юлія Сак поділилася спогадами про роботу над чотирма головними жіночими ролями у цьому циклі, адже їй потрібно було донести до глядачів головні моральні питання стрічок: Як усвідомити обман душі? Як усвідомити реальну дійсність?
  Після перегляду фільму відбулося жваве обговорення, у якому брали активну участь члени клубу, вони не тільки задали гостям багато запитань, але й самі намагалися сформулювати власну думку.
    Маленький талановитий артист Роман Липський виконав  на фортепіано чудову мелодію М.Лисенка «Ніч яка місячна, зоряна, ясная…» та навіяв романтичний настрій на присутніх.  Мабуть, саме тому виступи наших талановитих читачів: Катерини Скляровой, Олександри Багаліки, Лариси Белоцької, Олени Парадізової, що читали свої вірші, об`єднані темою «Поетична осінь», були прийняті на «ура».
  Насамкінець, наші шановні гості та учасники літературно-мистецької вітальні «Сузір`я» зробили фото на згадку і розійшлися задоволені на в передчутті нових яскравих та цікавих зустрічей.
    
 ЗАВІТАЙТЕ ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!


Немає коментарів:

Дописати коментар