УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 4 липня 2016 р.

КАНІКУЛЯРНІ ЗАБАВИ У БІБЛІОТЕЦІ

      Літо – найулюбленіша пора усіх дітей. Ще б пак! Саме влітку на школярів чекають такі довгожданні літні канікули, і кожен хоче провести їх якомога веселіше, пам’ятніше і корисніше. Але, дивлячись на те, що влітку неймовірна спека, зменшується кількість та якість послуг, що надаються маленьким громадянам. І тоді на допомогу приходить бібліотека.
      Протягом усього червня працівники районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей, не покладаючи рук, організовували цікаве дозвілля для своїх читачів. Щовівторка у книгозбірні проходив цикл літніх читань «Читай – компанія мандрує», а щочетверга відбувалися літературні забави «Літній книжковий шлях». Постійним гостем бібліотеки був пришкільний табір «Усмішка»  спеціалізованої школи №137  з поглибленим вивченням англійської мови. З радістю приєднувалися до канікулярних забав і маленькі вихованці ДНЗ №166 та №274. В рамках циклів літніх читань та літературних забав особливо яскраво пройшли:
  •          літературна орбіта «Щоб дозвілля було цікавим»,
  •         бібліопосиденьки «Часу не гай – цікаві книжки влітку читай»,
  •         правовий ключик «Літературні герої мають право»,
  •         бібліокінозал «Чарівна магія доброї книги»,
  •          відвертий діалог «Хвилини корисного спілкування»,
  •          казковий рюкзачок «З книгою в країну пригод».




Не обійшлося, звичайно, і без презентацій книжкових виставок, бібліографічних оглядів, індивідуальних бесід біля виставок та полиць. Таким чином, діти не тільки корисно провели час в царстві книги, але ще й гарно повеселилися.
З радістю проводили канікули разом з бібліотекою і постійні члени гуртків «Родинне коло» та «Місто майстрів». Для юних «умілих ручок» керівник народознавчого гуртка Олена Віталіївна Купріян та майстриня з золотими руками Валентина Павлівна Ігнатенко провели чергове засідання під назвою «Літо, квіти, я і друзі», а Наталія Казимирівна Алєксєєва (керівник гуртка дитячої творчості «Місто майстрів) – майстер – клас «Веселі барви літа».
Усі червневі бібліотечні заходи були цікавими, корисними, веселими та інтерактивними.

А ти хочеш незабутньо провести літні канікули – 2016? Тоді впиши у свій щоденний маршрут нашу бібліотеку! 

На канікулах сумувати ніколи – 
приходь до нас за втіхою!

Немає коментарів:

Дописати коментар