УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 16 липня 2015 р.

ПАТРІОТИЧНА ЕКСПОЗИЦІЯ «УКРАЇНА Є – УКРАЇНА БУДЕ!»

     16 липня відзначається річниця суверенітету України. Цього дня 25 років тому було прийнято Декларацію про державний суверенітет України. Цей політико-правовий документ проголошує державну самостійність України, повноту і неподільність влади в межах її території та незалежність і рівноправність у зовнішніх відносинах.
    Прийняття Декларації стало першим кроком до відновлення історичної справедливості, відродження української державності як ідеї соборності українського народу та його земель.
    Ми, гідний народ своєї Батьківщини, не забуваємо й нині про значимість цього документу, поважаємо та цінуємо свою суверенну країну.
   16 липня 2015 року з нагоди 25 – тої річниці проголошення Декларації у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей відбулася патріотична експозиція «Україна є – Україна буде». Для читачів, яким не байдужа доля країни, працівники бібліотеки влаштували перегляд відеорепортажу «На нашій славній Україні», який, до речі, можете подивитися і ви.


   Провідний бібліограф Наталія Казимирівна Алєксєєва, озброївшись тематичними книгами,  розповіла про історію України в художній літературі «У сьогодення з глибини століть». Для того, аби підняти патріотичний дух підростаючому поколінню, ми вирішили зацікавити їх виготовленням плакату «Моя Україна – суверенна країна»

    Протягом дня усі бажаючі могли залишити на білому полотні паперу своє бачення суверенної держави. Діти малювали символи України: прапор, герб, калину, колоски пшениці, географічну карту…Загалом, колективний плакат користувачів бібліотеки вийшов надзвичайно яскравим, сонячним і радісним. Будемо надіятися, що саме такою буде подальша доля нашої суверенної матінки – України. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар