УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 6 червня 2014 р.

Граємося - розважаємося. Майдан пустунів.




   Шкільний табір – кращий вибір літнього відпочинку для більшості учнів. Тут вони розважаються, веселяться, відвідують різні цікаві місця рідного міста і району. Так загони дітей з пришкільного літнього табору при середній загальноосвітній школі №195 зустрічала 6 червня 2014 року районна бібліотека ім. П. Усенка для дітей. 
   Маленькі гості, переглянувши відеопрезентації, ознайомилися з історією виникнення книги, здійснили віртуальну мандрівку нашою бібліотекою. Надзвичайно обізнані і ерудовані, вони з легкістю відповідали на загадки – жарти, активно брали участь в бліц – турнірі «Казковий калейдоскоп», інтерактивній грі «Бібліотечні слова» та влучно доповнювали українські народні прислів’я про книгу. Найактивніші учасники змагань отримали, звичайно ж, призи. Без подарунків не залишилися і переможці конкурсу «Малюнок на асфальті».
Діти гралися м'ячем у різні ігри і їхньому задоволенню не було меж. На кінець зустрічі усі охочі взяли на абонементі молодшого відділу літературу для літнього прочитання. 
 Очікуємо на нові зустрічі!!! 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар