УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 7 березня 2014 р.

З жіночим святом - 8 березня!



Із появою першого проліска кожен дім наповнюється відчуттям приходу весни. І не тільки дім, а кожна душа перебуває у передчутті чогось особливого, нового і приємного. А все тому, що весна сама по – собі несе злет нових емоцій, нових прагнень і віру в краще майбутнє. Тому не даремно початок весни знаменується одним з найбільших і найулюбленіших свят людства - 8 березням.
Склалось доброю традицією в Україні протягом уже не одного десятка років вшановувати і вітати у в цей день найпрекраснішу частину планети – жінку. Адже скільки турбот і обов’язків лежить на її тендітних плечах! Без матері не було б продовження роду, без дружини і коханої – вірності, без дочки – щирої любові і вдячності батькам, без сестри – милосердя і підтримки, а без бабусі – найдобрішої дитячої казки.
Тому з нагоди найвеснянішого свята 8 – го березня, хочеться привітати усіх дівчаток, жінок України і побажати їм, перш за все, міцного здоровя і мирного неба над головами. Щоб кожен день їхнього життя був хоча б на соту частинку кращим за попередній. Щоб чоловіки дарували подарунки, носили на руках не лише раз у рік 8 – го березня, а якомога частіше. Будьте щасливі, і нехай ангел – охоронець береже весь жіночий рід, адже без нього не настане весна у всьому своєму повноцвітті!


Немає коментарів:

Дописати коментар