УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 7 листопада 2012 р.

У НАС В ГОСТЯХ ВИДАВНИЦТВО "ВЕСЕЛКА"



                6 листопада 2012 року до районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей завітали шановні гості із Національного видавництва дитячої літератури «ВЕСЕЛКА» - ЯРЕМІЙЧУК  Ольга Степанівна, заслужений працівник культури, редактор видавництва та КОСЬЯНЕНКО Дмитро Петрович, заступник директора, куратор літературної агенції.
                Їх вже чекали наші активні читачі учні 4 класу спеціалізованої школи № 137 з поглибленим вивченням англійської мови (вчителька МАР’ЯНЕНКО Олена Миколаївна) та учні 5 класу гімназії № 191 ім. П.Г.Тичини з поглибленим вивченням іноземних мов (вчителька ПОЧТАРЕНКО Ольга Миколаївна).
                У вступному слові заступник директора ЦБС Дніпровського району МИЦКИХ Ірина Михайлівна нагадала присутнім, що видавництво «ВЕСЕЛКА» було засноване у Києві ще 9 березня 1934 року як Дитвидав УРСР, сучасну назву воно отримало у 1964 році.
                Указом Президента України у лютому 2010 видавництву надано статус національного.
                За роки свої діяльності «Веселка» випустила у світ понад 10 тисяч назв видань загальним тиражем 1 мільярд 131 мільйон примірників. Це фольклор та художня література – українська і народів світу, науково-художні, пізнавальні та довідкові видання. Особливе місце у «Веселчанській» видавничій програмі займає Шевченкіана. Велике значення надає видавництво і мовній програмі. У час національного відродження «Веселка» зосередилася на історичній тематиці.
                Гості так цікаво і натхненно розповідали про нові видання видавництва, що у дітей виникло бажання ознайомитися з ними негайно! Кожен зміг придбати собі книгу до душі чи взяти її у нашій бібліотеці. Роботи бібліотекарям у цей день вистачало!!!

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар