УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 11 жовтня 2012 р.

В Національній парламентській бібліотеці України


            9 жовтня 2012 року в Національній парламентській бібліотеці України з нагоди святкування 15-ї річниці діяльності відомого київського видавництва «Балтія-Друк», відбулася презентація його творчого доробку.
            Кожне видання «БАЛТІЇ-ДРУК» – по-своєму унікальний проект, втілений у життя завдяки плідній співпраці з відомими в Україні і світі науковцями, діячами культури та мистецтв, фотохудожниками, виконаний за кращими зразками європейської поліграфічної культури.
А видання різними мовами – чудова можливість для читачів із різних куточків світу отримати вичерпну інформацію про нашу державу та її багату культурну спадщину.
            У травні 2012 року «Балтія-друк» стало переможцем ІХ Міжнародного конкурсу країн-учасниць СНД «Мистецтво книги» в Астані (Казахстан), на якому видання  «Національний заповідник «Софія Київська» отримало диплом однієї з номінацій конкурсу.
            На II Міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал-2012" , який проходив у м.Києві 4-7 жовтня 2012 року, відбувся Міжнародний Конкурс "Ukrainian Best Book Award" (UBBA), на якому видавництво «Балтія Друк» отримало Гран-прі  за книгу «Хотинська битва 1621. Битва за центральну Європу». Автори – Петро Сас, Генуте Кіркене. ,Київ, 2011 рік.
            Перед присутніми виступили Директор Національної парламентської бібліотеки Вилегжаніна Тамара Ізмайлівна, Генеральний директор київського видавництва „Балтія Друк” Рута Мелікенайте, Строля Віргініюс Йонович, головний редактор видавництва "Балтія-Друк" та інші поважні гості.


            Серед присутніх на презентації були бібліотекарі ЦБС Дніпровського району, в т.ч. і бібліотеки ім..П.Усенка для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар